Terazi burcunda 2014 de nasıl?


Terazi burcunda 2014 nasıl?
Terazi burcu ne kadar zeki akıllı oldugunu hepimiz biliriz 2013 yılında pekde istedikleri gibi gecmesede 2014 bir umut oldu terazi icin bakalım 2014 yılında neler bekliyor..


ewet arkadasr 2014 boyunca odak noktanız para kazanmak, mali bütçenizi dengelemek, yeni yatırımlar, ilişkilerle ilgili yeni kararlar ve kariyerinizde geleceğe yönelik yeni açılımlarda bulunmak olacak. 
2014’te paranızı idareli kullanmayı, gelir gider dengesi kurmayı ve akılcı yatırımlar yapmayı öğreniyor olacaksınız.
bu süreçte zaman zaman maddi durumunuzda dengesizlikler oluşsa da, eğer dengeli harcamalar yapar ve az parayla bile çok şey yapılabildiğini keşfederseniz büyük kayıplara uğramayacaksınız.
2014 size para kazanmanın yeni yollarını öğretiyor olacak. Bunlardan en önemlisi kendi yeteneklerinize yönelmeniz, 
en iyi yeteneğinizi keşfetmeniz ve onun üzerine giderek gelirlerinizi arttırmanız olacak.
8 Mart’a kadar olan dönemde kariyer konusunda yardım alamadığınızı düşünebilirsiniz.
yılın ilk iki ayı boyunca kendi çabalarınızla kariyerinize odaklanacaksınız, nitekim 8 Mart’tan 15 Temmuz’a kadar olan dönemde kariyer konusunda mucizevi destekler alacak, kendinize yeni bir yön belirleyebilecek ve varolan işlerinizi en iyi şekilde idare edeceksiniz.
terfi bekleyenler için bu dönem biçilmiş kaftandır adeta. 
8 Mart-15 Temmuz aralığında üstlerinizden, patronlarınızdan, kurumlardan, devletten ve hatta aile büyüklerinizden yardım ve destekler alarak kendiniz için en iyi hayat planını oluşturacak ve kariyer konusunda artıya çıkacak ve yaptığı işlerle göz önünde olan kişi olacaksınız.
yılın ikinci yarısında, 15 Temmuz’dan sonra arkadaş çevrenizin güçlü bağlantıları sayesinde yepyeni iş fırsatları yakalayacaksınız.
eğer o sıralarda iş arıyor olursanız yılın ikinci yarısı size birçok yeni bağlantı aracılığıyla yepyeni iş fırsatları sunuyor olacak.
basın yayın ve medya ile ilgili işler yapanların da şansı bu dönemde oldukça açık. 
yine yılın ikinci yarısında evli olan Teraziler’in eşlerinin skandallara ve spekülatif olaylara karışabileceğini belirterek, eşlerinin temkinli olmasını ve riskli davranışlardan uzak durmalarını tavsiye ederim.
29 Temmuz 2014’e kadar olan dönemde, 2014’ün ilk yedi ayında Mars burcunuzda ilerliyor olacak.
bu görünüm sayesinde güçler sizin elinizde olacak ve kendinizi normalde diplomatik, ılımlı ve zaman zaman fedekarca ifade eden sizlerin dengeleri tamamen altüst olarak, kendinizi artık daha hırslı, zaman zaman daha hırçın ve istediklerini tatlı dille anlatma kaygısı olmadan direkt ve doğrudan ifade etme yoluna gideceksiniz. bunun sizin için artı ve eksi yönleri olacak.
artı yönü tuttuğunuz dalı koparacaksınız ve istediklerinizi daha net elde edebileceksiniz özellikle para kaynakları yaratma konusunda ve ilişkiler alanında.
nitekim gölge tarafı ilişkilerinizde agresiflik, hırçınlık ve fazla öfkeli durumlarla karşılaşabilmeniz olacak.
özellikle Mart-Nisan ve 9 mayıs’a kadar olan üç aylık süreçte Mars Retro iken, kendinizi ifade etme konusunda yetersiz hissedebilir, öfkenizin kurbanı olabilirsiniz, dikkat. Bu retro süreçte para kaynaklarınızı geliştirme konusunda çözüm yolları bulmanız güçleşeceği için, bu üç aylık döneme girmeden önce iyi bir maddi dengelemeye gidin ve bütçenizi kontrollü tutun.
kısaca sizin çalışmanız dışında, dışarıdan gelen gelirler konusunda da son derece şanslı olacaksınız.
ancak bu süreçte eskiye ait borçlarınızı kontrol edin ki, tutulma ile birlikte tek tek önünüze gelmeye başlamasınlar.

tutulmalar birincil etkilerini Nisan ayının tamamına yayacaklar.
özellikle ay Tutulması kaotik etkiler içerdiği için, Nisan ayında ikili ilişkilerinizde sizi yoran, üzen ve bitmesi gereken ilişkilere veda edeceksiniz. Olaylar üst üste gelebilir ve zormuş gibi görünebilir, oysa ki evren sizin yolunuzu açmak için size yardımcı olmaya çalışıyor olacak.
bu süreçte eğer genetik bir rahatsızlığınız varsa, Nisan ayına gelmeden önce tetkiklerinizi doktor kontrolünde yaptırın ki, Nisan ayında içiniz rahat etsin.
ayrıca Nisan ayı boyunca kazalara dikkat etmeniz gerekiyor.
bu da demek oluyor ki trafikte iki kat dikkatli olun, önlemlerinizi alın, hızlı araç kullanmayın ve kullananın da arabasına binmeyin.
ilişkiler açısından Mars Retro döneminde eski ilişkilerinizle ilgili tamamlanmamış konular önünüze gelir, evliliklerde ve ciddi beraberliklerde ise eskiye ait konuların tekrardan açılma ihtimali vardır. Bu süreci ılımlı ve dengeli atlatmanız sizin hayrınıza olacaktır.
15 Nisan’da burcunuzda bir Ay Tutulması, 29 Nisan’da ise maddi kaynaklar ve ortak gelirler evinizde bir Güneş Tutulması meydana gelecek.
güneş tutulması ise etkilerini çok daha uzun bir zaman yayacak ve önünüzdeki yaklaşık altı ay için, miraslar, nafaka konuları, burslar, primler, ortaklaşa yapılan işler ve eşin maddi durumundan faydalanma alanlarında sizin yolunuzu açıyor olacak.
bunun etkilerini Nisan ayından başlayarak, Mayıs ayı boyunca ve önünüzdeki altı aya yayılan zaman diliminde daha net görebileceksiniz.


sahibinden, terazi burcu, burclar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder